Κοντά στον Ζοάν Τόμας η Λαμία

Κοντά στον Ζοάν Τόμας η Λαμία

Η Λαμια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ζοάν Τόμας της ΑΕΚ Λάρνακας, ο οποίος πιθανότατα θα έρθει στην ομάδα του Μάκη Χάβου ως αντικαταστάτης του Χακίμ Μαστούρ.

Μετά την αποχώρηση του Χακίμ Μαστούρ, η Λαμία αναζητά παίκτη ώστε να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της, έχοντας δώσει προτεραιότητα στην περίπτωση του Ζοάν Τόμας, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει ως ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και είναι αισιόδοξη ότι η υπόθεση θα προχωρήσει μέχρι τέλους.

Ο Καταλανός γεννήθηκε στη Ζιρόνα και ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Εσπανιόλ και εν συνεχεία της αντίστοιχης της Λέιδα. Το 2007 μετακινήθηκε στην Αλικάντε, ενώ ακολούθησαν οι Βιγιαρεάλ και Θέλτα, αν και πρόλαβε να καταγράψει μόλις πέντε εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Από το 2013 είναι κάτοικος Κύπρου, έχοντας κάνει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ και αποκτώντας εμπειρία από τη φάση των ομίλων του Europa League.

Παράλληλα. ο 33χρονος είναι γνώριμος του προπονητή των Λαμιωτών, Μάκη Χάβου, από την περίοδο που ο Μακεδόνας τεχνικός καθόταν στον πάγκο της ΑΕΛ Λεμεσού το 2015.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ