«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντουκουρέ» (vid)

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντουκουρέ» (vid)

Σύμφωνα με τους Ισπανούς η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σεΐχ Ντουκουρέ και μάλιστα οι Ιβηρες παρουσιάζουν την Αθήνα ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς του Ιβοριανού μέσου της Λεβάντε.

Την περίπτωση του Ιβοριανού αμυντικού μέσου της Λεβάντε, Σεΐχ Ντουκουρέ, εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του «Super Deporte» αναφέρει ότι ο 26χρονος άσος δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του προπονητή του, Πάκο Λόπεζ, και είναι πολύ πιθανό το αμέσως επόμενο διάστημα να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο. Ο Αφρικανός τη φετινή σεζόν δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής, καθώς στο πρώτο μισό αγωνίστηκε μόλις σε 6 ματς.

Οι Ιβηρες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Ντουκουρέ θα αποχωρήσει από την Λεβάντε και παρουσιάζουν την ΑΕΚ και κατ’ επέκταση την Αθήνα ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς του.  «Εκτός από την Άστον Βίλα για τον Ντουκουρέ υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από την Γαλλία, αλλά και από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την ΑΕΚ».

Ο Αφρικανός πήγε στην ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2017 από την Μετς, με την Λεβάντε να πληρώνει στο γαλλικό σύλλογο 2 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 ματς πρωταθλήματος και 1 παιχνίδι Κυπέλλου, έχοντας συνολικά 239 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται επίσης ότι για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται οι Ράγιο Βαγιεκάνο, Χετάφε και Μάλαγα.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=AS25v8KYKXo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ