Κρίστιτσιτς : «Η ΑΕΚ θεωρείται πολύ μεγάλη ομάδα στη Σερβία»

Κρίστιτσιτς : «Η ΑΕΚ θεωρείται πολύ μεγάλη ομάδα στη Σερβία»

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς τόνισε την ευτυχία του με το γεγονός ότι θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και επισήμανε ότι η Ένωση θεωρείται πολύ μεγάλη ομάδα στη Σερβία, δίνοντας μάλιστα μια υπόσχεση προς τον κόσμο των Κιτρινόμαυρων.

Πέραν της συνέντευξης Τύπου κατά την παρουσίασή του, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς παραχώρησε δηλώσεις και στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεταγραφής του από τον Ερυθρό Αστέρα στην ΑΕΚ.

Ο 28χρονος μέσος εξέφρασε την ευτυχία του με το γεγονός ότι θα φορέσει την Κιτρινόμαυρη φανέλα, τόνισε πως γνωρίζει καλά την Ένωση και επισήμανε ότι η ΑΕΚ θεωρείται πολύ μεγάλη ομάδα στην πατρίδα του, τη Σερβία. Δεν παρέλειψε, δε, να κάνει μια υπόσχεση προς τους φίλους της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ και το ότι θα αγωνιστείς στην Ελλάδα;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στην ΑΕΚ και επίσης για το ότι θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα ενός τόσο σημαντικού και δημοφιλούς συλλόγου όπως είναι η ΑΕΚ».

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα, ποιος είναι ο στόχος σου για το μέλλον ως ποδοσφαιριστής της;

«Γνωρίζω καλά την ομάδα στην οποία έρχομαι, σίγουρα στην πατρίδα μου, τη Σερβία, η ΑΕΚ θεωρείται πολύ μεγάλη ομάδα και ελπίζω να τη βοηθήσω με την παρουσία μου να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ;

«Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ σε προσωπικό επίπεδο είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ