Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει για Μακέντα, ίωση ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει για Μακέντα, ίωση ο Μπουζούκης

Ο Ιταλός επιθετικός συνεχίζει να προπονείται μόνος του και πλέον μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει τη Λαμία. Ίωση ο Μπουζούκης.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα του νέου έτους, που είναι με τη Λαμία για το κύπελλο στις 10 του μήνα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα και το απόγευμα της Παρασκευής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πλέον μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης. Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός, άλλωστε, είναι εκτός από τις 16 Δεκεμβρίου, οπότε και υπέστη το βαρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Άλτμαν, εξαιτίας της φλεγμονής που έχει στον δεξιό προσαγωγό.

Ο Γιώργος Δώνης, παράλληλα, είδε και τον Γιάννη Μπουζούκη ν’ απουσιάζει. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Θεραπεία επίσης ακολούθησε ο Κότσαρης. Το πρόγραμμα της προπόνησης για τους «πράσινους», ου γυμνάστηκαν υπό συνεχή βροχόπτωση και τσουχτερό κρύο, περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ