Ανακοίνωσε Γιακιμόφσκι η Λάρισα

Ανακοίνωσε Γιακιμόφσκι η Λάρισα

Η Λάρισα επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Σκοπιανό αριστερό μπακ - χαφ Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η τρίτη μεταγραφή της Λάρισας μετά τους Αντνάν Σετσέροβιτς και Εβγκένι Σικάβκα είναι γεγονός με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σκοπιανό αριστερό μπακ – χαφ Νίκολα Γιακιμόφσκι.

Ο 28χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Τζανλούκα Φέστα. Γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1990, αναμένεται τις επόμενες μέρες να ταξιδέψει στη Λάρισα για να υπογράψει. Έχει περάσει από την ουγγρική Φερεντσβάρος, την Gjorce Petrov και την Teteks Tetovo της χώρας του, την Javor-Matis Ivanjica και την Jagodina της Σερβίας, την Nagoya Grampus της Ιαπωνίας, αλλά και τις ιταλικές Βαρέζε, Κόμο, Μπάρι, Μπενεβέντο, Βιτσέντζα και Μπισέλιε.

Η ανακοίνωσητης ΑΕΛ: «Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νίκολα Γιακιμόφσκι με την υπογραφή του συμβολαίου του χτες το απόγευμα, όταν και η πρώην ομάδα του απέστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα αποδέσμευσης του. Ήδη από χτες προπονείται κανονικά και υπολογίζεται από τον κ. Φέστα για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 9/1 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ