«Έτοιμη να αγοράσει τον Οικονόμου η ΑΕΚ»

«Έτοιμη να αγοράσει τον Οικονόμου η ΑΕΚ»

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ εμφανίζεται έτοιμη να αγοράσει τα δικαιώματα του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια.

Η ΑΕΚ παράλληλα με τη μεταγραφική της ενίσχυση φαίνεται πως τρέχει και την υπόθεση του Μάριου Οικονόμου, με τους κιτρινόμαυρους να αναμένεται άμεσα να καταθέσουν πρόταση στην Μπολόνια για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού με κανονική μεταγραφή.

Η ΑΕΚ θέλει να ενεργοποιήσει από τώρα την οψιόν αγοράς του, η οποία ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ, και όπως είναι γνωστό έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να κλείσει θετικά τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό αναφέρει και η Corriere της Μπολόνια, η οποία τονίζει ότι μπορεί πολύ σύντομα ο Οικονόμου να γίνει μόνιμος κάτοικος Αθήνας.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το ιταλικό ΜΜΕ, η Μπολόνια είναι θετική στην παραχώρηση του Οικονόμου αρκεί να πάρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Καταγράφεται η πρόθεση της ΑΕΚ να μεταμορφώσει τον δανεισμό του Μάριου Οικονόμου σε αγορά, με την καταβολή περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ. Χρήματα που θα πρέπει να χρησιμεύσουν στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία», αναφέρουν οι Ιταλοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ