Την Κυριακή η άφιξη του Στέφαν Ζίβκοβιτς στη Λάρισα

Την Κυριακή η άφιξη του Στέφαν Ζίβκοβιτς στη Λάρισα

Η Λάρισα γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον Σέρβο αριστερό μπακ, Στέφαν Ζίφκοβιτς, ο οποίος θα φτάσει στη θεσσαλική πόλη την Κυριακή (06/01) για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η Λάρισα ουσιαστικά γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον Στέφαν Ζίφκοβιτς, τον Σέρβο αριστερό μπακ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη σεβρική Ζεμούν και ο οποίος θα φτάσει στη θεσσαλική πόλη την Κυριακή (06/01) για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών, αφότου βέβαια περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τα καιρικά φαινόμενα καθυστέρησαν ελαφρώς την άφιξη του 28χρονου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του σε ομάδες της Σερβίας και ακόμα δύο του Καζακστάν. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί αριστερό μπακ – χαφ σε σύστημα με τρεις αμυντικούς, ενώ πρόκειται για ψηλό ακραίο μπακ, ύψους 1,84 μ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αύριο Κυριακή των Θεοφανείων 6/1 θα είναι στη Λάρισα ο Σέρβος αριστερός μπακ Στέφαν Ζίφκοβιτς, καθώς η χθεσινή πτήση του από Βελιγράδι για Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο ποδοσφαιριστής θα αφιχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και ακολούθως θα μεταβεί στη Λάρισα.

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων το μεσημέρι της Δευτέρας 7/1 θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ