Μπαίνει άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα ο Κρίστιτσιτς

Μπαίνει άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα ο Κρίστιτσιτς

Πριν δύο εβδομάδες είχε παίξει σε ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς με την συνοδεία του συμπατριώτη και φίλου του Ούρος Τσόσιτς, πήγε σήμερα για πρώτη φορά στα Σπάτα. Ο Σέρβος μέσος γνώρισε τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του δίχως… πολλά-πολλά, μιας και δεν είναι από τους τύπους που χαρακτηρίζεται «ανοιχτός». Ο Κρίστιτσιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, αλλά αναμένεται πολύ άμεσα να μπει στο πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ. Και αυτό διότι μόλις πριν 15 ημέρες έπαιζε επίσημα παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στις 16 Δεκέμβριου είχε ξεκινήσει βασικός στο ματς με την Τσουκαρίτσκι και βγήκε στο ημίχρονο, ενώ το τελευταίο του 90λεπτο ήταν 8 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι με την Νάπρεντακ. Άρα βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση μιας και φέτος έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια (2 γκολ, 3 ασίστ, 2.113 λεπτά) και η ΑΕΚ θα τον έχει άμεσα στη διάθεση της. Κάτι πολύ σημαντικό που καταδεικνύει και την επιτυχία της συγκεκριμένης μεταγραφής σε ποιότητα και αγωνιστικής δράσης.

Έτσι δεν αποκλείεται στο ματς Κυπέλλου στα Χανιά με τον Κισσαμικό να είναι έτοιμος, ενώ σίγουρα θα είναι για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στις 12 ή 13 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ