ΠΑΟΚ : Καμιά ανησυχία για Χατσερίντι και προπόνηση μετ’ εμποδίων στην Τούμπα

ΠΑΟΚ : Καμιά ανησυχία για Χατσερίντι και προπόνηση μετ’ εμποδίων στην Τούμπα

Καθησυχαστικά ήταν τα νέα για τον Εβγέν Χατσερίντι, μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε. Προπόνηση μέσα στα χιόνια για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να πραγματοποιηθεί η αποψινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ καθώς το χιόνι είχε σκεπάσει τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου κατάφεραν να καθαρίσουν ένα μέρος του γηπέδου της Τούμπας και έτσι η προπόνηση διεξήχθη κανονικά, με τους παίκτες να προετοιμάζονται για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν κυρίως στη φυσική κατάσταση. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδια κατοχής στο ένα κομμάτι του καθαρού γηπέδου, στο άλλο διεξάγονταν μίνι δίτερμα 4 Vs 4.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Εβγέν Χατσερίντι έδειξε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Ο Ουκρανός αμυντικός θα μείνει στο γυμναστήριο και αύριο (6/1), όπως και σήμερα και σε δύο μέρες αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.

Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στην συνέχεια δούλεψε στο γυμναστήριο προκειμένου να γίνει ομαλά η επανένταξή του στις προπονήσεις, ενώ και ο Κώστας Μπαλογιάννης δεν βγήκε στο γήπεδο για να προφυλαχθεί. Αμφότεροι θα μπουν από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ