Δυο «καυτές» απαντήσεις για τον Πρίγιοβιτς (Γκάλοπ)

Δυο «καυτές» απαντήσεις για τον Πρίγιοβιτς (Γκάλοπ)

To10.gr σας ζητάει να απαντήσετε σε δύο καίρια ερωτήματα για την υπόθεση «Πρίγιοβιτς», θέμα το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα.

Το θέμα της αποχώρησης του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ για την Αλ Ιτιχάντ απασχολεί έντονα την επικαιρότητα του δικέφαλου τις τελευταίες ώρες.

Ο Σέρβος επιθετικός που αποτελεί βαρόμετρο στην επίθεση των ασπρόμαυρων βρίσκεται κοντά στο να πει «αντίο» και όπως είναι φυσικό ο κόσμος της ομάδας παρουσιάζεται «μουδιασμένος».

Αλλωστε ο Πρίγιοβιτς είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε θέση για το θέμα «Πρίγιοβιτς» μέσω ενός γκάλοπ που ετοίμασε για εσάς με δύο σκέλη. Η πρώτη ερώτηση έχει να κάνει με το αν συμφωνείτε με την παραχώρησή του διεθνούς επιθετικού τη δεδομένη χρονική στιγμή και η δεύτερη με τον ποιο θεωρείται καταλληλότερο αντικαταστάτη του σε περίπτωση που τελικά ο Σέρβος αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ