Θα δώσει λύσεις, θα περάσει εξετάσεις

Θα δώσει λύσεις, θα περάσει εξετάσεις

Η επιστροφή του Αντονί Μουνιέ δίνει στον Δώνη έξτρα ποιότητα, αλλά ο Γάλλος έχει να αποδείξει πολλά αν θέλει να παραμείνει.

Είναι μια περίπτωση από την οποία ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πάρει πολλά περισσότερα πράγματα. Μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας. Όμως τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Αντονί Μουνιέ δεν του επέτρεψαν να δώσει όλα όσα θα μπορούσε.

Ιδιαίτερα στο φετινό ρόστερ, ο Γάλλος και με την ποιότητά του και με την εμπειρία του ήταν στα πλάνα του Δώνη ένας από τους παίκτες που θα στήριζε την επιθετική ανάπτυξη. Αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε θέση σέντερ φορ στο ξεκίνημα της σεζόν, ελλείψει άλλου, αλλά στη συνέχεια, ενώ ήρθε επιθετικός (Μακέντα), ήρθε μαζί και ένας ακόμα τραυματισμός για τον Γάλλο.

Ο Μουνιέ ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα του. Ανυπομονεί να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι πράσινοι, την υπομονή που έκαναν και πέρσι και φέτος. Επανήλθε σε προπονήσεις και αγωνιστικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, έπαιξε στο οικογενειακό φιλικό με την Κ19, δηλώνει σε συμπαίκτες και προπονητές πως αδημονεί για να παίξει σε επίσημο παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Γάλλος μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στο επιθετικό τρίτο της ομάδας του Δώνη. Να παίξει πίσω από τον Μακέντα, να παίξει στις άκρες, να παίξει ακόμα και δεύτερος επιθετικός αν παραστεί ανάγκη σε ένα 4-4-2, στο πλάι του Ιταλού. Μπορούν να ταιριάξουν οι δυο τους και να είναι άκρως επικίνδυνοι για την αντίπαλοι εστία. Αν ο Μουνιέ είνα υγιής, τότε μπορεί να αποτελέσει όχι απλά μια λύση, αλλά έναν βασικό ποδοσφαιριστή του πράσινου «κορμού», που θα δώσει ποιότητα και ταχύτητα σε μια ομάδα που αρέσκεται να ξεδιπλώνει στο γήπεδο και την ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών της και την ταχύτητά της σαν σύνολο.

Ο Μουνιέ έχει μπροστά του πέντε μήνες για να κερδίσει και κάτι ακόμα. Μια θέση στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν. Δεν κινδυνεύει λόγω… αξίας, αφού αυτή είναι δεδομένη, αλλά λόγω τραυματισμών. Είναι επιρρεπής σε αυτούς και στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον δουν να «τρέχει» ένα σερί που θα τους επιβεβαιώνει πως θα έχουν έναν παίκτη ο οποίος δεν θα βρίσκεται τους περισσότερους μήνες στα… πιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ