Τα δεδομένα με Κουλιμπαλί και Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα με Κουλιμπαλί και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Κουλιμπαλί για αυτό κι ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης, όμως οι σειρήνες από την Τουρκία και την Αλτάι αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του Ουσμάν Κουλιμπαλί τη φετινή σεζόν κι αναμένεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο στο άμεσο μέλλον. Οι πράσινοι δεν θέλουν να χάσουν ως ελεύθερο τον αμυντικό από το Μάλι και για αυτό θα του κάνουν πρόταση ανανέωσης που θα κυμαίνεται στα όρια του μπάτζετ που έχει θέσει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ.

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Κουλιμπαλί είναι απλά, αφού και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ενώ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το πρώτο μισό της σεζόν. Ο ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού περιμένει τη διοίκηση να επικοινωνήσει μαζί του. Αν οι πράσινοι προσφέρουν αυτά περίπου που ζητάει ο Κουλιμπαλί τότε δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Αν όμως δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό τότε είναι θα είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Ο Κουλιμπαλί θέλει να μείνει όμως θα αποφασίσει αφού δεχτεί την πρόταση του τριφυλλιού, ενώ είναι προσωπικό του θέμα αν θέλει να ψάξει κάτι καλύτερο ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει μόνο για το εξωτερικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα μέχρι στιγμής ενδιαφέρεται για την απόκτηση του η Αλτάι που πρόσφατα απέκτησε τον Ανδρέα Τάτο. Παρόλα αυτά η ίδια η τούρκικη ομάδα δεν μοιάζει να καίγεται για δεξί αμυντικό και το μόνο δεδομένο μέχρι τώρα είναι πως ο Κουλιμπαλί περιμένει το τριφύλλι και δεν έχει κάτι άλλο στα χέρια του όντας ανοιχτός όμως σε προτάσεις από το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ