Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό ο Μακέντα, εκτός ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό ο Μακέντα, εκτός ο Μπουζούκης

Ο Ιταλός φορ συνεχίζει να προπονείται μόνος του και πλέον θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει στο ματς κυπέλλου με τη Λαμία.

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς κυπέλλου με τη Λαμία την ερχόμενη Πέμπτη, έχοντας να αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Φεντερίκο Μακέντα να προπονείται ξανά μόνος του κι ως εκ τούτου θεωρείται απίθανο με τόσο διάστημα εκτός προπονήσεων να παίξει στη Λαμία, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Η συμμετοχή του, μάλιστα, είναι αμφίβολη και για το ματς πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει. Ο 49χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού», όμως, έχει εκτός προπονήσεων τον Μπουζούκη, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση (ενδεχομένως να μπει αύριο), όπως και ο Οικονόμου.

Ο Αποστολάκης, παράλληλα, ξεκίνησε θεραπεία, έπειτα από την κάκωση στο γόνατο. Ο Άλτμαν αντίθετα μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν τουρνουά στο μισό γήπεδο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αύριο θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ