Τελειώνει και τυπικά από τον Άρη ο Κολάσο

Τελειώνει και τυπικά από τον Άρη ο Κολάσο

Ο Νικολάς Κολάσο μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Άρη και να δοθεί εκ νέου δανεικός σε άλλη ομάδα από την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Νικολάς Κολάσο δεν υπολογίζεται από τον Άρη κι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τους κίτρινους. Ο Αργεντινός μέσος δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στον Άρη και δεν ήταν αρνητικός στο σενάριο αποχώρησής του, καθώς δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του, διότι η Μπόκα Τζούνιορς αρχικά ήταν αρνητική στο να αναλάβει την πληρωμή του Αργεντινού και δεν σκόπευε να τον κρατήσει. Ωστόσο στο διάστημα των επόμενων ημερών, από τότε που ο παίκτης ενημερώθηκε από τον Άρη για να διακοπεί ο δανεισμός του έχει προκύψει ενδιαφέρον ομάδων.

Στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για να λυθεί το συμβόλαιο του δεν είχε κάτι στα χέρια του και υπήρχε θέμα από την Μπόκα για το συμβόλαιο του, όμως υπάρχουν ομάδες που θέλουν τον Κολάσο. Αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Άρη, να επιστρέψει στην Μπόκα και να δοθεί και πάλι δανεικός σε άλλη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ