Ράσταβατς : «Ανώτερος σε όλα ο ΠΑΟΚ»

Ράσταβατς : «Ανώτερος σε όλα ο ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Ξάνθης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν μπήκε στο ρυθμό του ματς, τονίζοντας την κυριαρχία του ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς της αναμέτρησης.

Δεν είχε πολλά να πει μετά το επιβλητικό 0-3 του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης, ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του δικεφάλου σε όλους τους τομείς.

«Το πρόβλημα για εμάς ήταν πως δεν πιάσαμε τον ρυθμό του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλα, ακολούθησε το πλάνο του. Δεχτήκαμε γρήγορα δύ γκολ. Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες, όμως πάλι ο ΠΑΟΚ σκόραρε και άλλο γκολ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο γρήγορος, εμείς πιο αργοί. Γενικώς δυσκολευτήκαμε πολύ», είπε ο Σέρβος τεχνικός αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στη NOVA.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσαρμόστηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτόν, ενώ για εμάς ήταν πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ποιότητα, καλό προπονητή που μας ξέρει και αυτό ήταν το αδύναμο σημείο μας.

Διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, ενώ εμείς κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιβάλλει τον ρυθμό. Κάναμε ευκαιρίες για να αλλάξουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς ήμασταν άτυχοι. Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, κυρίως στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν δύσκολο για εμάς να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ.

Η ομάδα παίζει καλά έως τώρα, αλλά είναι μία δύσκολη στιγμή. Έχουμε νέους παίκτες, που έπαιξαν και σήμερα, αλλά ήταν δύσκολο να φτάσουμε το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ που είναι πολύ έμπειροι. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, αλλά συνεχίζουμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ