Προς ολική ανατροπή και ανανέωση για ΑΕΚ-Μπακασέτα!

Προς ολική ανατροπή και ανανέωση για ΑΕΚ-Μπακασέτα!

Στα χέρια του παίκτη η προσφορά της Ένωσης για νέο συμβόλαιο, με τις εξελίξεις της υπόθεσης που πάει να κλείσει θετικά να είναι άμεσες.

Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση παραμονής του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ, που μετά από πρωτοβουλία του παίκτη άνοιξε για τα καλά. Οι δύο πλευρές έχουν  ήδη καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων, με το ενδεχόμενο της συμφωνίας και της ολικής ανατροπής των δεδομένων κα δείχνει μάλιστα και το πιθανότερο!

Το παραπάνω σενάριο, που όπως προαναφέραμε δείχνει πλέον πολύ πιθανό, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 2 του μήνα. Στην επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα για τις ευχές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου ο 25χρονος μέσος άνοιξε με δική του πρωτοβουλία το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του που πλέον έχει έρθει στην πρώτη γραμμή για την Ένωση.

Στην ΑΕΚ άλλωστε δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε μορφή δυσαρέσκειας για τον Μπακασέτα, μιας και οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών δεν έφτασαν ποτέ σε τελικό σημείο. Αφού ο παίκτης δεν είχε δώσει ποτέ την τελική του απάντηση στην πρόταση της Ένωσης. Ωστόσο, όταν οι Κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα τους ποντάροντας μονάχα σε παίκτες που έχουν προοπτική στην ομάδα, η… μπάλα πήρε και τον Μπακασέτα.

Πλέον όμως τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν. Από τη στιγμή που ο Μπακασέτας έκανε το πρώτο βήμα, η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε, ενημερώνοντας τον διεθνή μέσο πως η πρόταση που του είχε κατατεθεί, παραμένει σε ισχύ. Μια πρόταση που εξασφαλίζει στον παίκτη ετήσιες απολαβές ύψους 400.000 ευρώ, που σταδιακά μπορούν και να αυξηθούν. Εφόσον λοιπόν ο Μπακασέτας δείξει πως καλύπτεται με τα δεδομένα που του προσφέρονται, δεν αποκλείεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ να κλείσει θετικά και μάλιστα άμεσα. Ίσως και μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ