Και ο Μπέριτς στη λίστα του ΠΑΟΚ, προς τη Νις ο Φακούντο Φερέιρα (vid)

Και ο Μπέριτς στη λίστα του ΠΑΟΚ, προς τη Νις ο Φακούντο Φερέιρα (vid)

Ο Σλοβένος φορ της Σεντ Ετιέν προτάθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά.

Το όνομα του είναι Ρόμπερτ Μπέριτς και οι «μυημένοι» ίσως το θυμούνται να βολτάρει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως ότου οι Ερυθρόλευκοι αποκτήσουν τον Φράνκο Σολδάνο και κλείσουν την…σέντερ φορ αναζήτηση του χειμώνα. Όπως φαίνεται όμως ο Σλοβένος στράικερ της Σεντ Ετιέν θα συνεχίζει να «μεταφράζεται» στα ελληνικά καθώς σήμερα προτάθηκε στην διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Οι «Στεφανουά» έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν τον Ντενίς Μπουανγκά της Νιμ αλλάζοντας «φορ» και κάπως έτσι έχουν δώσει το οκ στους ατζέντηδες του Μπέριτς (10 συμ, 3 γκολ) να βρουν την επόμενη ομάδα του πελάτη τους. Ο ύψους 1.88 διεθνής (19 φορες) σέντερ φορ λοιπόν είναι στην αγορά και εδώ και μερικές ώρες είναι και στη λίστα του ΠΑΟΚ που ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο 27άχρονος κοστολογείται από τη Σεντ Ετιέν στα 3 εκατ ευρώ, αλλά δίνεται και δανεικός με οψιόν αγοράς. Στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες είχε προταθεί και στα τέλη Αυγούστου όταν ο Πρίγιοβιτς ήταν πολύ κοντά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τότε μάλιστα ήταν μια από τις βασικές επιλογές αν όντως ο Δικέφαλος χρειάζονταν αντικαταστάτη του Σέρβου.

Στη Σεντ Ετιέν ο Μπέριτς μετά συνολικά 25 γκολ και 4 ασίστ σε 71 συμμετοχές. Οι Γάλλοι τον αγόρασαν το καλοκαίρι του 2015 από την Ραπίντ Βιέννης αντί του ποσού των 7,5 εκατ ευρώ! Καθόλου παράξενο αν αναλογιστεί κανείς πως τότε ήταν 23 ετών και έρχονταν από μια μαγική σεζόν στην Αυστρία με 27 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα!

https://www.youtube.com/watch?v=6ObN4VIbx40

Στο μεταξύ και μιας και οι εξελίξεις τρέχουν; Στην Πορτογαλία έγραφαν πριν απο λίγο ότι η Νις έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Φακούντο Φερέιρα απο τη Μπενφίκα. Μάλιστα απόψε αναμένεται ραντεβού στη Λισαβόνα ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Δείγμα ότι το θέμα είναι ήδη προχωρημένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ