Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο Μπουζούκης, Οικονόμου

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο Μπουζούκης, Οικονόμου

Οι δύο παίκτες διανυκτέρευσαν λόγω της ίωσης. Εξαιρετικά δύσκολο να παίξει στη Λαμία ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Ο κίνδυνος για το ματς με τη Λαμία.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες τέσσερις μέρες. Το ίδιο και ο συμπαίκτης του Βαγγέλης Οικονόμου, ενώ πριν την Πρωτοχρονιά είχε προσβληθεί και ο Καμπετσής.

Ηταν τόσο βαριάς μορφής η ίωση που ταλαιπώρησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό, με αποτέλεσμα αυτός και ο Οικονόμου να διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο! Ειδικά για τον Μπουζούκη, λοιπόν, επειδή έχει καταπονηθεί σε μεγάλο βαθμό κι έχασε αρκετές προπονήσεις μοιάζει απίθανο να παίξει με τη Λαμία, ακόμα κι αν μπει με την ομάδα την Τρίτη. Εκτός αναμέτρησης, όπως έχουμε αναφέρει, θα πρέπει να θεωρείται και ο Μακέντα, ο οποίος τραυματίστηκε στις 16 Δεκεμβρίου με τον Ατρόμητο κι έκτοτε δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα.

Κίνδυνος αναβολής

Ο Γιώργος Δώνης, άλλωστε, δεν πρόκειται να ρισκάρει σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεδομένα θα είναι βαρύς. Το γήπεδο της Λαμίας έχει χιόνι, ενώ με την επιδείνωση του καιρού είναι πιθανό να επιβαρυνθεί κι άλλο. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κι ο απαραίτητος εξοπλισμός να προκύψει κίνδυνος αναβολής. Κάτι που δεν θα ήθελε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού να συμβεί, διότι μπορεί η ομάδα να μείνει στη Λαμία ακόμα μία μέρα και να παίξει την επόμενη, σύμφωνα με τον κανονισμό (αν είναι αντιληπτό φυσικά ότι μπορεί να διεξαχθεί).

Κι όλα αυτά τη στιγμή που τη Δευτέρα θα έχει ματς πρωταθλήματος (τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και ποια αγωνιστική θα γίνει, ώστε να ξέρει το «τριφύλλι» αν θα παίξει εκτός με Παναιτωλικό ή εντός με Ξάνθη). Μην ξεχνάμε ότι την περασμένη σεζόν (21/12/17) ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε παγοδρόμιο και γνώρισε τη συντριβή με 4-1 με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς και ν’ αποκλειστεί από την ομάδα της Φθιώτιδας. Οι παίκτες, βέβαια, είχαν τότε το μυαλό τους στις καθυστερήσεις στις πληρωμές και στις διακοπές των Χριστουγέννων και μόνο με το ματς δεν ασχολήθηκαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ