ΑΕΚ: Πήγε Λισαβόνα για την Μπενφίκα αλλά «ψάχτηκε» και για εξτρέμ

ΑΕΚ: Πήγε Λισαβόνα για την Μπενφίκα αλλά «ψάχτηκε» και για εξτρέμ

Στο περιθώριο του ματς με την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έγιναν οι πρώτες επαφές για τους Περέιρα, Μανέ αλλά και τον Ερνάνι.

Μετά την απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της και στην απόκτηση εξτρέμ χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι θα αποκτηθεί παίκτης αν δεν είναι κάποια πολύ καλή περίπτωση και με προοπτική.

Απ’ ότι φαίνεται όμως η Ένωση είχε κάνει την προεργασία της εδώ και αρκετό καιρό για την θέση του εξτρέμ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα, κατά το διάστημα της παρουσίας της στη Λισαβόνα για το ματς με την Μπενφίκα υπήρξαν κάποια ραντεβού που αφορούσαν και σε περιπτώσεις εξτρέμ. Εκεί τέθηκαν επί τάπητος τα ονόματα των Ματέους Περέιρα και Μανέ που ανήκουν στη Σπόρτινγκ και του Ερνάνι που παίζει στην Πόρτο.

Ο πρώτος, 22χρονος Βραζιλιάνος ακραίος, είναι η πιο ιδιαίτερη περίπτωση δεδομένου ότι είναι δανεικός ως το καλοκαίρι στη Νυρεμβέργη και παρότι έχει ελάχιστες συμμετοχές η συμφωνία παραμένει μέχρι νεωτέρας σε ισχύ. Πιο προσιτή λύση είναι ο 24χρονος Πορτογάλος Κάρλος Μανέ, που δεσμεύεται μέχρι το 2020 και φέτος μετρά μόλις επτά εμφανίσεις με τα «λιοντάρια». Αρκετά δύσκολη είναι η περίπτωση του Ερνάνι, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, δεδομένου πως ο 27χρονος Πορτογάλος που είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει αρκετές προτάσεις από τώρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ