Αρνήθηκε την πρόταση του Ερέρα ο Ματέο Γκαρσία

Αρνήθηκε την πρόταση του Ερέρα ο Ματέο Γκαρσία

Ξεκάθαρο «όχι» του Αργεντινού εξτρέμ για την επιστροφή του στη Λας Πάλμας τον Ιανουάριο.

Ο Πάκο Ερέρα φαίνεται να μην αφήνει σε ησυχία τον Ματέο Γκαρσία το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς επιθυμεί την άμεση επιστροφή του στη Λας Πάλμας. Ο πρώην προπονητής του Άρη εδώ και ένα δεκαήμερο μιλάει στο τηλέφωνο συχνά με τον Αργεντινό στην προσπάθεια να τον πείσει να αφήσει πρόωρα τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, οι διαβεβαιώσεις του παίκτη ότι είναι ικανοποιημένος και δεν θέλει να επιστρέψει για την ώρα στην Ισπανία δείχνουν να πέφτουν στο κενό.

Ο τρόπος προσέγγισης και η επιμονή του Ισπανού τεχνικού δεν άρεσαν στον Γκαρσία, που ενημέρωσε για τα περιστατικά τόσο την ΠΑΕ Άρης όσο και τον εκπρόσωπό του. Ο τελευταίος είχε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Λας Πάλμας και μετέφερε το αίτημα να σταματήσει η πίεση προς τον πελάτη του, που έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση ότι δεν ενδιαφέρεται να φύγει τον Ιανουάριο από την Ελλάδα.

Τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και οι άνθρωποι του Άρη, πάντως, είναι ενοχλημένοι και θεωρούν τη συμπεριφορά του Ερέρα πιεστική και απρεπή από τη στιγμή που ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ