«Ετοιμάζει πρόταση για τον Μανέ η ΑΕΚ»

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Μανέ η ΑΕΚ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, η ΑΕΚ θα κάνει επίσημη κίνηση για τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Κάρλος Μανέ.

Ο Κάρλος Μανέ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μία από τις περιπτώσεις παικτών που κοιτάζει η ΑΕΚ στα πλαίσια της ενίσχυσης των άκρων της, με σημερινό δημοσίευμα από την Πορτογαλία να θέλει μάλιστα την Ένωση να ετοιμάζεται για να κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της O’Jogo αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα καταθέσει άμεσα πρόταση για τον δανεισμό του 24χρονου, με τη Σπόρτινγκ να είναι θετική στο να παραχωρήσει τον παίκτη, μιας και ψάχνει ομάδα που θα του δώσει χρόνο βασικού. Επιπλέον η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει ότι στη λίστα της Ένωσης παραμένει και ο Ματέους Περέιρα, που επίσης ανήκει στον πορτογαλικό σύλλογο.

Αυτό που προκύπτει από μεριάς ΑΕΚ πάντως είναι πως τόσο η υπόθεση του Μανέ, όσο και εκείνη του Περέιρα, είναι στη λίστα των Κιτρινόμαυρων, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει αυτή τη στιγμή τουλάχιστον κάτι προχωρημένο. Μιας και φαίνεται πως οι όποιες κινήσεις από μεριάς Ένωσης είναι σε συνάρτηση με τις εξελίξεις αναφορικά με τον Τάσο Μπακασέτα, που είναι σε συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ