Ναμπί : «Να είμαστε θαρραλέοι» (vid)

Ναμπί : «Να είμαστε θαρραλέοι» (vid)

Ο Αντίλ Ναμπί παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του και εκφράζοντας την άποψή του για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να προχωρήσουν μπροστά οι Κρητικοί.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, Αντίλ Ναμπί, είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ για τη χειμερινή περίοδο, γεγονός που πήρε επίσημη μορφή το μεσημέρι της Δευτέρας (07/01).

Λίγη ώρα μετά τη σχετική ανακοίνωση, ο 24χρονος παραχώρησε και τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής των Κρητικών, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του, τη θέλησή του ο ΟΦΗ να δείξει θάρρος και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, και τόνισε τον τρόπο που κατά την άποψή του νέα ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΟΦΗ TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος κι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω να παίζω και που υπέγραψα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κι ελπίζω να προοδεύσουμε όλοι μαζί. Στόχος μου είναι οι νίκες, να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε θαρραλέοι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και γενικά να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν κοιτάμε μακριά, αλλά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι μπορούμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω να με δει ο κόσμος να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ