Ολυμπιακός : Η άμυνα εκπέμπει SOS

Ολυμπιακός : Η άμυνα εκπέμπει SOS

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζει η ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να δέχονται γκολ σε έκτο συνεχόμενο παιχνίδι

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ (στο 23′) έπειτα από το λάθος του Σισέ που έδωσε την ευκαιρία στον Ελμπάζ να πάρει την μπάλα και να πλασάρει τον Προτό κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Συνεχίζει επομένως να προβληματίζει η άμυνα του Ολυμπιακού που δέχεται γκολ για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κρατήσει αλώβητη την εστία τους μόλις σε πέντε από τα 25 επίσημα παιχνίδια που έχουν παίξει φέτος! Σήμερα, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, δέχτηκαν το 15ο τους τέρμα στο πρωτάθλημα, 32 στο σύνολο σε όλες τις διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν δεχτεί γκολ από τους Απόλλωνα Σμύρνης, Κισσαμικό, Κέρκυρα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λεβαδειακό, Πλατανιά. Τελευταία φορά που η εστία τους έμεινε απαραβίαστη ήταν στις 31/10/2017 στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Αν συγκρίνει κανείς τους αριθμούς της άμυνας με τους αντίστοιχους περυσινούς, αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του προβλήματος! Ο Ολυμπιακός στις πρώτες 13 αγωνιστικές έχει δεχθεί 15 γκολ. Πέρυσι, σε όλο το πρωτάθλημα, είχε δεχθεί μόλις ένα παραπάνω (16)! H ερυθρόλευκη άμυνα εκπέμπει SOS…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ