Ο Σάκχοφ, σταμάτησε τον Πασχαλάκη (vid)

Ο Σάκχοφ, σταμάτησε τον Πασχαλάκη (vid)

Ο Εβγέν Σάκχοφ βγήκε νικητής στη μάχη «play of the month Δεκεμβρίου» κερδίζοντας τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που ήταν ο μεγάλος του αντίπαλος.

Μία μαγική μπαλιά, με τούνελ, τρία λεπτά αφού πέρασε στο γήπεδο σαν αλλαγή. Αυτά χρειάστηκε να κάνει για να σπάσει την κυριαρχία τεσσάρων μηνών του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. O Εβγέν Σάκχοφ είναι ο νικητής και του Play of the Month Δεκεμβρίου.

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ βάδιζε προς τη συμπλήρωση μία ώρας. Ο Δικέφαλος ήταν καλός, πίεζε πολύ, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσπάθησε να φέρει ενισχύσεις από τον πάγκο και πέτυχε… διάνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πέρασε στην αναμέτρηση τους Άκπομ και Σάκχοφ και τρία λεπτά αργότερα οι δυο τους συνδυάστηκαν για το 2-1. Ο Ουκρανός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με μία μαγική πάσα διέλυσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Άγγλο φορ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι μετά από τέσσερις κατακτήσεις του σχετικού βραβείου, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παραδίδει τα σκήπτρα του και ο Σάκχοφ κατακτά τον τον τίτλο του Play of the Month Δεκεμβρίου μετά ψήφο των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Δείτε εδώ τη πολύ όμορφη μπαλιά του Σάκχοφ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ