Αρέσει στη Γουέστ Χαμ ο Κούτρης!

Αρέσει στη Γουέστ Χαμ ο Κούτρης!

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει... πέραση στην Αγγλία, καθώς η Γουέστ Χαμ καλοβλέπει την περίπτωση του.

Μέχρι πριν λίγο καιρό η Ρεν ήταν αυτή που ακουγόταν ότι ενδιαφέρεται έντονα για τον Λεονάρντο Κούτρη του Ολυμπιακού, ωστόσο τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως απέκτησε… αντίπαλο.

Και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ, ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, έχει «γυαλίσει» στη Γουέστ Χαμ, η οποία εξετάζει την περίπτωση του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα «σφυριά» μάλιστα προορίζουν τον 23χρονο παίκτη των «ερυθρόλευκων» για αντικαταστάτη του Αρτούρ Μαζουάκου, για τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία πως διανύει το τελευταίο εξάμηνο του στην ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Φυσικά, το ενδιαφέρον της λονδρέζικης ομάδας δεν προέκυψε τυχαία. Αντιθέτως, οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται να έχουν μία πλήρως εμπεριστατωμένη εικόνα για τον Κούτρη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία του Μάριο Ουσίγιος στην ομάδα, ο οποίος εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή και γνωρίζει πολύ καλά τον 23χρονο από τον καιρό που βρέθηκε στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ