«Ο Πρίγιοβιτς ανακοινώνει το αντίο, στον Σαββίδη»

«Ο Πρίγιοβιτς ανακοινώνει το αντίο, στον Σαββίδη»

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως ο Πρίγιοβιτς τα βρήκε οριστικά με την Αλ Ιτιχάντ και έρχεται στη Θεσσαλονίκη απλά για να αποχαιρετήσει τον Ιβάν Σαββίδη. Και παίκτη δίνει ως αντάλλαγμα η Αλ Ιτιχάντ, αλλά δεν...

Δεδομένη θεωρούν την μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, οι συμπατριώτες του. Πριν από λίγο στο Βελιγράδι έλεγαν πως ο σπουδαίος σέντερ φορ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη νέα του ομάδα και συμφώνησε για συμβόλαιο 4,5 ετών με ετήσια έσοδα της τάξης των 5.2 εκατ ευρώ! Γυρίζει λοιπόν στη Θεσσαλονίκη απλά για να ανακοινώσει την απόφαση του στον Ιβάν Σαββίδη και τίποτε άλλο. Για να αποχαιρετήσει, και προφανώς για να μαζέψει τα πράγματα του.

Σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς θα στείλει «εκτός» Αλ Ιτιχάντ, έναν άλλο συμπατριώτη τους. Τον πρώην του Ερυθρού Αστέρα Αλεξάνταρ Πέσιτς, που οι Σαουδάραβες τον πρότειναν και στον ΠΑΟΚ (!).  Ποιο είναι το μοναδικό ανοιχτό θέμα; Ο τρόπος καταβολής των χρημάτων. Το πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ τα δέκα εκατ ευρώ. Πόσο θα δοθούν άμεσα με την μεταγραφή, και πόσα θα μπουν σε… δόσεις (σε μια μέθοδο που ούτως ή άλλως είναι η πλέον συνηθισμένη σε όλες τις μεταγραφικές ιστορίες του κόσμου). Ουσιαστικά η όποια διαπραγμάτευση σχετίζεται με τον αριθμό των δόσεων (που δεν είναι παραπάνω από τρεις-τέσσερις) και βέβαια τον χρονικό τους ορίζοντα.

Στην πραγματικότητα λοιπόν όλα είναι πια θέμα δύο-τριών ημερών. Αυτό είναι όλο. Να αποχωρήσει ο Πρίγιοβιτς για τη νέα του ομάδα να δει και ο ΠΑΟΚ τι θα κάνει με τον αντικαταστάτη του σε μια ιστορία που δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Και γιατί ο χρόνος πιέζει μιας και ο Δικέφαλος στις επόμενες είκοσι μέρες έχει να δώσει πέντε επίσημα ματς, και γιατί εντός του ρόστερ δεν υπάρχει επιθετικός που να μπορεί να εγγυηθεί τη δουλειά του Πρίγιογκολ. Και βέβαια γιατί η αγορά δεν είναι τόσο… ανοιχτή στις αρχές του Γενάρη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη χτυπήσει δύο πόρτες, αυτές του Φακούντο και του Μπεργκ. Τα λεφτά όμως είναι πολλά. Για τον Σουηδό… εκτός ελληνικής πραγματικότητας (3,5 εκατ ευρώ τον χρόνο το κασέ του), για τον Αργεντινό το ίδιο (2,5 εκατ ευρώ συμβόλαιο τον χρόνο) με την υποσημείωση ότι υπάρχουν και πολλοί ενδιαφερόμενοι. Έχει προταθεί και ο Αραούχο που τα πολλά λεφτά είναι η μεταγραφή (5-6 εκατ ευρώ) άρα είναι πιο «βατό» ως σενάριο, αρκεί να αδειάσει και μια θέση «ξένου» στο ρόστερ που δεν υπάρχει.

Και έχει προταθεί και ο Μπέριτς που όσο και αν δεν του… φαίνεται είναι μια λύση που μπορεί τελικά να γίνει από «αουτσάιντερ» φαβορί. Και γιατί η Σεντ Ετιέν τον δανείζει με καλή οψιόν αγοράς, και γιατί το συμβόλαιο του (1 εκατ ευρώ) δεν έχει σχέση με των… ανταγωνιστών του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ