ΑΕΚ: Εβδομάδα… Μπακασέτα με οριστικές εξελίξεις

ΑΕΚ: Εβδομάδα… Μπακασέτα με οριστικές εξελίξεις

Κλείνει θετικά ή αρνητικά η υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες.

Τα τελευταία 24ωρα έχει έρθει στο προσκήνιο η προοπτική παραμονής του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ. Μια πιθανότητα αρκετά σοβαρή, μετά την πρώτη κουβέντα που είχαν στην πρώτη προπόνηση του 2019 ο διεθνής ποδοσφαιριστής με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα. Η επανασύνδεση δείχνει να είναι… προ των πυλών και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις για έναν παίκτη που ξέρουν στην ΑΕΚ και ξέρει την ομάδα, για την οποία είχε κάνει τα πάντα να έρθει από τον Πανιώνιο το καλοκαίρι του 2016. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχουμε καλά ή άσχημα νέα για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή. Και αυτό διότι η ΑΕΚ «καίγεται» για παίκτη στα άκρα της επίθεσης, με τον Μπακασέτα να έχει το… πακέτο που βολεύει την ομάδα πολύ άμεσα.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει και επαφές στην Πορτογαλία (Μανέ, Ερνάνι, Περέιρα) και σε άλλες χώρες για εξτρέμ, ώστε να είναι σε θέση να αποφασίσει η ίδια με άνεση για το τι θα πράξει στο τέλος.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ έχει τώρα τους Μάνταλο, Μπογέ, Αλμπάνη, Γιαννιώτα και Κλωναρίδη ως λύσεις για τα άκρα, περιμένει τι θα γίνει με τον Μπακασέτα, ψάχνει και στο εξωτερικό για εξτρέμ, ενώ από τον Φλεβάρη περιμένει σιγά-σιγά στις προπονήσεις και τον Λόπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ