Σε πρώτο πλάνο ο Κότνικ για Ολυμπιακό

Σε πρώτο πλάνο ο Κότνικ για Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναζήτηση γκολκίπερ και ο Μάτιτς Κότνικ είναι μια από τις πρώτες επιλογές των πειραιωτών. Οι σκέψεις του Μαρτίνς και για λύσεις από την Πορτογαλία.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και στην απόκτηση τερματοφύλακα μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ανδρέα Γιαννιώτη και μια από τις βασικές επιλογές της ομάδας του λιμανιού είναι ο Μάτιτς Κότνικ. Ο πορτιέρε του Πανιωνίου βρίσκεται σε περίοπτη θέση της λίστας των πειραιωτών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στο λιμάνι ο 28χρονος τερματοφύλακας.

Ο Κότνικ έχει κάνει και φέτος καλή σεζόν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι πειραιώτες είχαν ασχοληθεί με τον Σλοβένο τερματοφύλακα και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν έμπειρο γκολκίπερ που θα είναι «πίσω» από τον Ζοσέ Σα, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο Πορτογάλος είναι αυτή την στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση.

Εκτός πάντως του Κότνικ υπάρχουν και σκέψεις για επιλογή τερματοφύλακα από την Πορτογαλία, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει στα υπόψιν και δύο περιπτώσεις από την πατρίδα του. Φαίνεται όμως ότι αυτή την στιγμή ο Κότνικ έχει περισσότερες πιθανότητες να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ