Αποκάλυψη: Πρόταση του Άρη στον Σράμελ!

Αποκάλυψη: Πρόταση του Άρη στον Σράμελ!

O 31άχρονος αριστερός μπακ της Στουρμ Γκρατς, Τόμας Σράμελ προ των πυλών του Άρη μετά το «όχι» του Λούμορ

Εξελίξεις στην αναζήτηση αριστερού μπακ για τον Άρη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε πριν από λίγο πρόταση στον 31άχρονο Τόμας Σράμελ της Στουρμ Γκρατς. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε επιλέξει ως πρώτη της επιλογή, τον Λούμορ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ενώ οι Πορτογάλοι όμως ήταν θετικοί σε δανεισμό, δεν συμφώνησε ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και το φλερτ αυτό ολοκληρώθηκε άδοξα.

Οι κιτρινόμαυροι λοιπόν δεν άφησαν τον χρόνο να περάσει, και ήδη πήγαν στην επόμενη επιλογή τους. Σε έναν πολύ έμπειρο παίκτη, όπως ο Αυστριακός Σράμελ ο οποίος τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του, τις πέρασε σαν ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βιέννης. Στη Στουρμ Γκρατς μετακόμισε πριν από έναν χρόνο. Συνολικά εκεί σε αυτά τα δύο μισά της σεζόν, έχει 19 συμμετοχές. Είναι εκείνος που πήρε τη θέση του Μπάμπη Λυκογιάννη στο ρόστερ των Αυστριακών, όταν ο Έλληνας διεθνής έφυγε για την Κάλιαρι. Το γεγονός όμως ότι ο Σράμελ δεν είναι βασικός τον βάζει στην διαδικασία αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Οι εξελίξεις λοιπόν αναμένονται άμεσα από τη στιγμή που ο 31άχρονος έχει πρόταση στα χέρια του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης που έχει μπόλικη δουλειά στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη θέλοντας να αλλάξει μπόλικα πρόσωπα. Η υπόθεση του αριστερού μπακ ήταν εξ αρχής μια από τις σημαντικότερες σε αυτή την αναζήτηση και αν ο Σράμελ πει το «ναι» τότε λύνεται σχετικά γρήγορα. Στο πρώτο μεταγραφικό δεκαήμερο.

Ο Τόμας Σράμελ είναι γεννημένος τον Σεπτέμβρη του 1987. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ραπίντ Βιέννης, και έχει μια συμμετοχή στην εθνική ομάδα της Αυστρίας. Το συμβόλαιο του με τη Στουρμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, άρα ουσιαστικά μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από τώρα. Αρκεί φυσικά η ομάδα του να δώσει το «οκ». Προφανώς με κάποιο μικρό αντίτιμο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ