Έτσι το γύρισε ο «Τίγρης» με Μπακασέτα

Έτσι το γύρισε ο «Τίγρης» με Μπακασέτα

Πως μέσω των απευθείας επαφών του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ποδοσφαιριστή φτάσαμε στην ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή άσου και στην… επιστροφή του στους Κιτρινόμαυρους. Ποιος ο ρόλος του Βασίλη Δημητριάδη στο να έρθουν κοντά οι δύο πλευρές.

Η… επιστροφή του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ είναι από χθες το βράδυ γεγονός. Ο διεθνής μέσος έδωσε τα χέρια με την Ένωση για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, επιστρέφοντας παράλληλα άμεσα στα αγωνιστικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Που βλέπει το κενό που υπήρχε στη δεξιά πτέρυγα να καλύπτεται με τον παίκτη που το… δημιούργησε, λόγω της απόφασης της διοίκησης να τεθεί εκτός ομάδας τον Νοέμβριο.

Η παραπάνω εξέλιξη δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Μιας και για να φτάσουμε στη χθεσινή συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Μπακασέτα, χρειάστηκαν επαφές και συζητήσεις που κράτησαν περίπου μια εβδομάδα. Που έγιναν κυρίως μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του ποδοσφαιριστή. Με τη συμμετοχή ωστόσο κι άλλων προσώπων.

Ο άνθρωπος που κατάφερε να φέρει κοντά το αφεντικό της ΑΕΚ με τον διεθνή άσο ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος κατάφερε να λιώσει τον πάγο μεταξύ των δυο πλευρών και τελικώς, η Ένωση να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον παίκτη.

Ο Μπακασέτας, έχοντας λάβει το μήνυμα πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση, προσέγγισε στις 2 του μήνα τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, κατά την επίσκεψη του «Τίγρη» στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο διεθνής άσος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το «πάγωμα» των αρχικών επαφών με την ΑΕΚ σχετικά με το συμβόλαιό του και έδειξε ανοικτά την πρόθεση, να συνεχίσει στην Ένωση. Εφόσον βεβαίως υπήρχε αντίστοιχη διάθεση και από μεριάς ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την άλλη έδωσε στον Μπακασέτα την σιγουριά που ήθελε για να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο. Ο διεθνής άσος είναι άλλωστε ένας από τους ποδοσφαιριστής που το αφεντικό της ΑΕΚ, «γουστάρει» να βλέπει με τη φανέλα της ομάδας. Έλληνας, με προσωπικότητα και ΑΕΚτζής από κούνια. Στοιχεία που έκαναν πάντα ένα ξεχωριστό «κλικ» στον Μελισσανίδη.

Στις απευθείας επαφές μεταξύ του «Τίγρη» και του Μπακασέτα, οι οποίες ήταν παραπάνω από δύο σε αυτό το διάστημα που προαναφέραμε, ξεκαθαρίστηκαν οι οποιεσδήποτε «σκιές» μπορεί να υπήρχαν στην μεταξύ τους σχέση και η συμφωνία ήρθε με όρους που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές. Με τον Μπακασέτα να υπογράφει έτσι το νέο, τριετές του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και να εξασφαλίζει μια θέση στην ομάδα που θα μπει στην «Αγια-Σοφιά». Κάτι που αποτελούσε προσωπικό όνειρο του 25χρονου άσου, αλλά και επιθυμία του «Τίγρη». Που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μεταφέρθηκε μάλιστα και προς τον ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο των επαφών που είχαν οι δύο άνδρες τις μέρες που προηγήθηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ