Σοκ: Νεκρός εργάτης στην Αγιά Σοφιά!

Σοκ: Νεκρός εργάτης στην Αγιά Σοφιά!

Τραγικό θάνατο βρήκε εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα έργα που γίνονται για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ανείπωτη τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργάτης της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος, από τη σκαλωσιά στον Βορειοδυτικό Πυλώνα και έχασε την ζωή του.

Για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση η «Δικέφαλος 1924», στην οποία αναφέρονται τα εξής.
«Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο. Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα περιμένει τις αρχές για να διερευνηθούν τα αίτια και αν η εταιρία που κατασκευάζει το γήπεδο έχει λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Για το θλιβερό περιστατικό έκανε αναφορά και το Πυροσβεστικό Σώμα, οι άνδρες του οποίου απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, δίχως αποτέλεσμα.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1082946032848248832

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ