Προχωρημένες επαφές του Αρη με Κατράνη

Προχωρημένες επαφές του Αρη με Κατράνη

Κοντά στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Αλέξανδρος Κατράνης, συζητάει για τη μετακίνησή του στον Αρη, με 6μηνο δανεισμό.

Ο Αρης αναζητά εναγωνίως αριστερό μπακ και φαίνεται ότι βρήκε τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Κατράνη. Οι Κίτρινοι έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές με τη Σεντ Ετιέν για τον 22χρονου πρώην αμυντικό του Ατρόμητου και εντός των επόμενων ημερών είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ο Κατράνης πέρασε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνιζόμενος στη βελγική Μουσκρόν, με τη φανέλα της οποίας είχε 9 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σεντ Ετιέν, έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Αρης αναμένεται να αποκτήσει τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων αριστερό μπακ, με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το ένα από τα κενά που έχει διαπιστώσει ο Παντελίδης στο ρόστερ του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σεντ Ετιέν είχε αποκτήσει τον Κατράνη το καλοκαίρι του 2018 από τον Ατρόμητο, με τη μεταγραφή του να κοστίζει στον γαλλικό σύλλογο 800.000 € και την ομάδα του Περιστερίου να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 15%.

Στη γαλλική ομάδα δεν «έγραψε» καμία συμμετοχή, ωστόσο, είχε 17 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της, θεωρείται παίκτης που μπορεί να έχει εξέλιξη και επιθυμία των Γάλλων είναι να πάει σε κάποιον σύλλογο όπου θα πάρει παιχνίδια και θα βελτιωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ