Οι δύο δρόμοι για την απόκτηση του Μπεργκ

Οι δύο δρόμοι για την απόκτηση του Μπεργκ

Οι δύο επιλογές του Δικέφαλου για να αποκτήσει τον Σουηδό, δίνοντας χρήματα στον Παναθηναϊκό ή και καθόλου.

Ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται να είναι ο «Νο 1» στόχος του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που μετακομίζει στην Αλ Ιτιχάντ. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις, αλλά στον Δικέφαλο φαίνεται να έχουν καταλήξει ότι ο Σουηδός είναι η πιο σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή.

Η περίπτωση του 32χρονου φορ έχει ορισμένες δυσκολίες. Καταρχάς έχει συμβόλαιο στην Αλ Αΐν έως τον προσεχή Ιούνιο. Αυτό μοιάζει το πιο εύκολο εμπόδιο για να ξεπεραστεί.

Πιο δύσκολο θεωρείται ίσως το εμπόδιο της ρήτρας που είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό ύψους 5 εκ. ευρώ αν επιστρέψει σε άλλη ελληνική ομάδα έως το τέλος του 2019!

Σε αυτό το θέμα ο ΠΑΟΚ έχει δύο δρόμους: ή να πληρώσει ένα πολύ μικρότερο ποσό από τα 5 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να τον πάρει ή να βρει τρόπο να παρακάμψει τη ρήτρα.

Στον Δικέφαλο φαίνεται ότι θα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν έως 1,5 εκ. ευρώ συνολικά σε Παναθηναϊκό και Αλ Αΐν.

Ποιος θα ήταν το άλλος τρόπος να παρακαμφθεί η ρήτρα των πρασίνων; Να σπάσει πρώτα ο Μπεργκ το συμβόλαιο που έχει με την Αλ Αΐν το οποίο λήγει τον προσεχή Ιούνιο και να έρθει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος!

Είτε έτσι ή αλλιώς, το τρίτο θέμα της υπόθεσης Μπεργκ είναι το ύψος του συμβολαίου που θέλει για να έρθει στον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ του δίνει 5 εκ. ευρώ καθαρά για 2,5 χρόνια αλλά αυτός αξιώνει περισσότερα καθώς φέτος παίρνει από την Αλ Αΐν 3,5 εκ. ευρώ τον χρόνο! Και ίδιος ξέρει πάντως ότι τα χρήματα που έπαιρνε από τους Άραβες, δεν πρόκειται να τα βρει στην Ευρώπη στα 32 του (προς 33…).

Ο Μπεργκ θέλει πάνω από 2 εκ. ευρώ τον χρόνο, αλλά εφόσον βρεθεί η λύση με την Αλ Αΐν και τον Παναθηναϊκό, τότε θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί και η χρυσή τομή με τον Σουηδό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ