«Έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ματέους»

«Έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ματέους»

Πορτογαλικό Μέσο παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται έντονα για τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Ματέους, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Γκιμαράες. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου φέρονται να τον έχουν παρακολουθήσει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια του.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Ματέους, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας Maisfutebol. Πρόκειται για 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο, ύψους 1,82 μ., που πραγματοποιεί πολύ θετική σεζόν με τη φανέλα της Γκιμαράες, στην οποία έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Εστορίλ ήταν εκείνη που τον έφερε από τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο στην Ευρώπη το 2015, αρχικά ως δανεικό και εν συνεχεία με μεταγραφή. Το 2017 μετακινήθηκε στη Σπόρτινγκ έναντι 2.000.000 ευρώ, στην οποία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να στεριώσει, ενώ το συμβόλαιό του με τα Λιοντάρια έχει διάρκεια μέχρι το 2022.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά φέρονται να τον έχουν παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι στα τελευταία παιχνίδια στο πλαίσιο της Primeira Liga, στα οποία έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων.

Αυτό, μάλιστα, την ώρα που προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Λουίς Κάστρο, ο οποίος εμπιστεύτηκε και καθιέρωσε τον Ματέους, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπενφίκα και κατά συνέπεια η Γκιμαράες βιώνει μια εσωτερική ανακατάταξη. Τέλος, στο δημοσίευμα τονίζεται το ισχυρό δέλεαρ της συμμετοχής του Ματέους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ως βασικό στοιχείο υπέρ του ΠΑΟΚ.

Τα στατιστικά του Ματέους:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ