Συμφωνία Άρη με Μίχαϊ Κόρχουτ

Συμφωνία Άρη με Μίχαϊ Κόρχουτ

Ο διεθνής Ούγγρος αριστερός μπακ έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τους κίτρινους.

Ο Αρης κινείται μυστικά και κάτω από τα ραντάρ για τις μεταγραφές του και σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε συμφωνία με τον εκλεκτό για τη θέση του αριστερού μπακ. Που δεν είναι άλλος από τον Ούγγρο διεθνή ποδοσφαιριστή, Μίχαϊ Κόρχουτ.

Ο 30χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από τη Χάποελ Μπερ Σεβά και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τους κίτρινους και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του νέου προπονητή του, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια για την κατάκτηση μίας εκ των πέντε πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα.

Ο διεθνής Ούγγρος αριστερός μπακ (15 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του) έλυσε το συμβόλαιό του με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, στην οποία αγωνίστηκε από το 2016 (32 εμφανίσεις, 1 γκολ συνολικά – 10 εμφανίσεις, 1 γκολ φέτος), και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της απόκτησής του.

Ο έμπειρος αμυντικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2008 στη Ντέμπρετσεν (151 εμφανίσεις, 7 γκολ), όπου και παρέμεινε μέχρι να αποχωρήσει για το Ισραήλ και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα, με ένα διάλειμμα το 2011 όταν δόθηκε δανεικός στην Κάποσβαρ (10 εμφανίσεις).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ