Επίσημη πρόταση της Σέλτικ για τον Ομάρ

Επίσημη πρόταση της Σέλτικ για τον Ομάρ

Οι Σκοτσέζοι ετοιμάζονται να προσφέρουν 4.500.000 € στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Τουλάχιστον διπλάσιες οι απαιτήσεις των Πειραιωτών για τον Νορβηγό, που θέλει και η Σαουθάμπτον.

Με τις φετινές του εμφανίσεις έχει κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον σημαντικών συλλόγων από το εξωτερικό και όπως προκύπτει, σύντομα θα αρχίσουν να φτάνουν και επίσημες προτάσεις. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τους Ερυθρόλευκους και αποτελεί έναν από τους παίκτες κλειδιά της ομάδας του.

Σύμφωνα με τη σκοτσέζικη «Daily Record», μάλιστα, η νέα ομάδα που προστίθεται στους ενδιαφερόμενους για τον 27χρονο δεξιό μπακ χαφ είναι η Σέλτικ. Οπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει στις υψηλότερες θέσεις της λίστας της τον Ομάρ και σκοπεύει να καταθέσει άμεσα επίσημη προσφορά που θα φτάνει τα 4.500.000 €.

Επιπλέον, σημειώνεται πως ο Ομάρ και ο Τίμοθι Καστάνιε της Αταλάντα, είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει στη λίστα τους οι ιθύνοντες του συλλόγου της Γλασκώβης, ως ιδανικούς αντικαταστάτες του 32χρονου πια Μίκαελ Λούστιγκ. Με τον Νορβηγό, ωστόσο να θεωρείται πιο «θελκτικό» πακέτο, καθώς οι Σκοτσέζοι ενημερώθηκαν ότι η Αταλάντα θέλει σχεδόν 12.000.000 € για να δώσει τον 23χρονο Βέλγο μπακ της!

Βεβαίως, με βάση την πληροφορηση που υπάρχει από τον Πειραιά, είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να συνεναίσε σε μία πώληση στα 4.5-5 εκατ. ευρώ. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι απαιτήσεις των Πειραιτών είναι τουλάχιστον διπλάσιες. Οπως και στην περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι για τον Ελαμπντελαουί έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η αγγλική Σαουθάμπτον. Με τον δεύτερο αρχηγό του Ολυμπιακού να διάγει σπουδαία περίοδο φόρμας φέτος, έχοντας συνολικά 21 ματς, 2 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ