«Οχι» σε πρόταση από την Τουρκία για τον Σεμπά

«Οχι» σε πρόταση από την Τουρκία για τον Σεμπά

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού σε προσφορά από τουρκική ομάδα, που ζήτησε δανεικό τον Σεμπά, με οψιόν αγοράς σχεδόν 1.500.000 €.

Ο Ολυμπιακός αναζητά ομάδα για να παραχωρήσει τον Σεμπά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον «σκοτώνει» κιόλας. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν συγκεκριμένο πλαφόν στις απαιτήσεις τους για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ και δεν επιθυμούν να τον χάσουν με ποσό μικρότερο από αυτό που θέλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά σε πρόταση που έφτασε για τον Σεμπά, καθώς η αρχική προσφορά κρίθηκε ανεπαρκής.

Συγκεκριμένα, για τον Βραζιλιάνο εκδηλώθηκε επίσημη ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας, η οποία ζήτησε τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου εξτρέμ του Ολυμπιακού, με οψιόν αγοράς λίγο κάτω από το 1.500.000 € για το καλοκαίρι.

Οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην αποδεχθούν τη συγκεκριμένη προσφορά, καθώς ο Σεμπά είναι παίκτης που την προηγούμενη διετία «έφερε» προτάσεις έως και άνω των 3.000.000 €, με τους Πειραιώτες να απαντούν επίσης αρνητικά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Το αντίθετο. Αλλά δεν σκοπεύει να τον χάσει χωρίς να πάρει ένα… τίμιο αντίτιμο.

Για την ιστορία, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Σεμπά ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2020 και με καλύτερες απολαβές. Ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεγάλο Λιμάνι, αλλά αυτό φαντάζει απίθανο να συμβεί με τα τωρινά δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ