«Ο Σαμπανάτζοβιτς υπέγραψε στην ΑΕΚ»

Οι Βόσνιοι επιβεβαιώνουν ότι ο 19χρονος χαφ, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ.

«Ο Σαμπανάτζοβιτς υπέγραψε στην ΑΕΚ» | to10.gr

Μετά τον Νέναντ Κρίστιτσιτς ο Ανελ Σαμπανάτζοβιτς θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βοσνίας ο 19χρονος μέσος υπέγραψε στην ΑΕΚ, αλλά θα ενταχθεί στην «Ένωση» από το καλοκαίρι, αφού προηγουμένως ολοκληρώσει την σεζόν με την Ζελέζνιτσαρ.

Όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του βοσνιακού συλλόγου, Μιρσάντ Σίλιακ η ΑΕΚ για την μεταγραφή θα καταβάλει στη Ζελέζνιτσαρ το ποσό των 450.000 ευρώ. Η μεταγραφή αναμένεται μα εκπληρωθεί σε δυο δόσεις με την πρώτη να έχει πληρωθεί ήδη από την Ενωση. Γεγονός που είχε σχολιαστεί πρόσφατα από τους Βόσνιους, καθώς η Ενωση είχε πληρώσει πριν ακόμη πάρει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Βεβαίως, η υπογραφή ήταν απλώς… τυπικό θέμα στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο «Σάμπα» Τζούνιορ είχε συμφωνήσει σε όλα εδώ και πολύ καιρό με την ΑΕΚ και είχε θέσει ως προτεραιότητα να φορέσει τη φανέλα που τίμησε και μεγαλούργησε ο πατέρας του. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο απέρριψε άλλες προτάσεις, από σημαντικότερα πρωταθλήματα και με καλύτερες απολαβές για τον ίδιο!

Ο γιος του Ράφικ Σαμπανάτζοβιτς φέτος έχει παίξει σε 13 ματς φέτος και  είναι βασικό στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ. Η ΑΕΚ επέλεξε να μην τον πάρει από τον Ιανουάριο για να έχει αγώνες στα πόδια του και να δώσει η ίδια την ευκαιρία σε Γαλανόπουλο-Αλεφ να αγωνιστούν φέτος μέχρι το τέλος της χρονιάς και να δείξουν αν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της ΑΕΚ. Πάντως από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της ΑΕΚ και θα συμμετάσχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο