Αμφίβολος ο Κάνιας για το ματς με τον Αστέρα

Αμφίβολος ο Κάνιας για το ματς με τον Αστέρα

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Χοσέ Κάνιας στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Ισπανός μέσος έχει ενοχλήσεις στο ισχίο.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χοσέ Κάνιας στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο, μένοντας έτσι εκτός προπόνησης και αύριο θα θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ανάλογα θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολής της ομάδας για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η κουβέντα τις τελευταίες μέρες έχει περιστραφεί σε ό,τι μη αγωνιστικό. Προσθήκες, αποχωρήσεις, μεταγραφές. Πράγματα που σαφώς επηρεάζουν την γενικότερη εικόνα, αλλά δεν παίζουν τον παραμικρό ρόλο εν όψει της Κυριακής και του Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί που ο ΠΑΟΚ θα πάει ως σύνολο, όπως κάνει πάντα, για να κερδίσει άλλους τρεις βαθμούς με το δικό του τρόπο, όπως κάνει πάντα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου , λοιπόν, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων… προβληματικών – από πλευράς προετοιμασίας – ημερών και να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς με τον Αστέρα. Τη μοναδική ελληνική ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2018.

Η προπόνηση της Παρασκευής (10.01) ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ακούει στο όνομα Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας . Ο Ισπανός χαφ έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν προπονήθηκε.

Η κατάστασή του και η συμμετοχή του στον αγώνα θα αξιολογηθεί αύριο Σάββατο οπότε η ομάδα θα γυμναστεί στην Τούμπα (10:30).»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ