Ανοίγει και δεύτερη θύρα στη Λιβαδειά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της θύρας 4 του γηπέδου του Λεβαδειακού και ανακοινώθηκε ότι ανοίγει και η Θύρα 5, μόνο για τους φίλους των Πειραιωτών.

Ανοίγει και δεύτερη θύρα στη Λιβαδειά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού | to10.gr

Εκστρατεία ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για τη Λιβαδειά. Οπως έγινε γνωστό από τους Ερυθρόλευκους και τον Λεβαδειακό, τα εισιτήρια της Θύρας 4 εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνεννόηση, ώστε να ανοίξει ακόμη μία θύρα για τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Πριν από λίγο, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι θα ανοίξει και η Θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς, μόνο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Με την τιμή των εισιτηρίων να καθορίζεται στα 20 ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λεβαδειακός: «Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ομάδας, από το site της ομάδας σε συνεργασία με την ticketmaster, από τα βιβλιοπωλεία Public και από τα καταστήματα του ΟΠΑΠ .

Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια από το site της ομάδας θα πρέπει υποχρεωτικά να εκτυπώσουν και το εισιτήριό τους με σκοπό την ασφαλή προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο