«Στο ραντάρ της Μπενφίκα οι Λιάβας και Μιχάι του Παναιτωλικού»

«Στο ραντάρ της Μπενφίκα οι Λιάβας και Μιχάι του Παναιτωλικού»

Στο περιθώριο της ευρύτερης συνεργασίας που έχει ανοίξει μεταξύ Μπενφίκα και Παναιτωλικού, οι Αετοί της Λισαβόνας φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις του 17χρονου Γιώργου Λιάβα και του 20χρονου Ενέα Μιχάι.

Οι Γιώργος Λιάβας και Ενέα Μιχάι βρίσκονται στο «ραντάρ» της Μπενφίκα, ελέω της ευρύτερης συνεργασίας που έχει ανοίξει ανάμεσα στους Αετούς της Λισαβόνας και τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Record.

Άλλωστε μόλις την περασμένη Δευτέρα (07/12) οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση των Γκούγκα και Πέδρο Αμαράλ, οι οποίοι μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδας της Μπενφίκα.

Οι Λιάβας και Μιχάι είναι δύο εκ των πιο ταλαντούχων παικτών που έχει βγάλει ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια. Ο 17χρονος Λιάβας προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα μόλις το περασμένο καλοκαίρι και έχει προλάβει να καταγράψει 11 εμφανίσεις με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο, αγωνιζόμενος στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Όσο για τον 20χρονο Μιχάι, μέχρι πρότινος ανάρρωνε από το διαμπερές κάταγμα περόνης που είχε υποστεί και μόλις σήμερα (11/01) επέστρεψε στην αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Έχει φορέσει 36 φορές τη φανέλα του Παναιτωλικού, έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Αγρινίου, και είναι πλέον διεθνής με την εθνική Αλβανίας. Ο ΠΑΟΚ είναι η ελληνική ομάδα που εξετάζει πιο έντονα την περίπτωσή του, ωστόσο και η ΑΕΚ έχει ενδιαφερθεί στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ