Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Σαμπανάτζοβιτς

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Σαμπανάτζοβιτς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς για το καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το Δεκέμβριο του 2023 με τον 19χρονο Βόσνιο.

Μετά τη μεταγραφή Νέναντ Κρίστιτσιτς και τις ανανεώσεις του Ελντερ Λόπες και του Τάσου Μπακασέτα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα (11/01) την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Ο 19χρονος Βόσνιος μέσος αποκτήθηκε από τώρα, αλλά θα παραμείνει δανεικός στην Ζελέζνιτσαρ μέχρι το καλοκαίρι. Τότε θα έρθει στην Ένωση για να ενταχθεί και να ξεκινήσει την… Κιτρινόμαυρη πορεία του. Ο Ανέλ έχει υπογράψει 5ετές συμβόλαιο, δηλαδή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς από την Ζελέζνιτσαρ. Ο Βόσνιος άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 31/12/2023 και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος με την κιτρινόμαυρη φανέλα πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (1992, 1993, 1994) και ενός Κυπέλλου Ελλάδας (1996). Ο Ανέλ γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1999 στο Μιζούρι των ΗΠΑ και αγωνίζεται ως μέσος.

Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ζελέζνιτσαρ. Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε αγώνα Κυπέλλου με την Γκοράζντε, συνδυάζοντάς το με γκολ.

Συνολικά μετράει 41 εμφανίσεις και τρία τέρματα με τη φανέλα της Ζελέζνιτσαρ, στην οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός έως το καλοκαίρι, έχοντας κατακτήσει και ένα Κύπελλο Βοσνίας (2018, βασικός στον πρώτο τελικό). Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Βοσνίας (U17, U19 και U21).

Ανέλ, καλωσόρισες στην οικογένεια της Πρωταθλήτριας Ελλάδας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ