Λημνιός: «Πήραμε το μάθημα μας με την Παναχαϊκή, δύσκολος αντίπαλος ο Αστέρας»

Λημνιός: «Πήραμε το μάθημα μας με την Παναχαϊκή, δύσκολος αντίπαλος ο Αστέρας»

Ο Δημήτρης Λημνιός, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, χαρακτηρίζοντας το ως το πιο δύσκολο. Αναφέρθηκε επίσης στην ήττα από την Παναχαϊκή και την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς.

Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για την περίοδο των εορτών: «Ξεκουράστηκα στην άδεια που μας έδωσε ο προπονητής, πήγα οικογενειακά, ξεκουράστηκα κι εγώ αλλά και όλη η ομάδα, ενώ ο καθένας μας είχε το πρόγραμμα του για να δουλέψει».

Για το πώς αποχαιρέτησε το 2018 είπε: «Το πρώτο εξάμηνο ήταν δύσκολο και απαιτητικό, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Για το ξεκίνημα του 2019 και τον αγώνα με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος είπε: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδια από πλευρά μας, δεν ξεκινήσαμε με το… δεξί το 2019, αγωνίστηκαν κάποιοι παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν μεταξύ τους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, βάλαμε την Παναχαϊκή στο… μισό γήπεδο αλλά από δύο κακές στιγμές δεχθήκαμε δύο γκολ που ήταν από δικά μας λάθη. Αφήσαμε πολύ χώρο στην ομάδα της Παναχαϊκής, πήραμε ένα σκληρό μάθημα. Τώρα περιμένουμε τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που για μένα είναι η πιο δύσκολη έδρα».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είπε: «Για μένα η έδρα της Τρίπολης είναι η πιο δύσκολη. Ανέκαθεν έχει καλούς παίκτες έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες και πέρυσι το έδειξε, ενώ φέτος έχασε βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Πέρυσι χάσαμε εκεί, οπότε είναι για εμάς ένα έξτρα κίνητρο να τους κερδίσουμε, γι αυτό λέω ότι είναι η πιο δύσκολη έδρα».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ είπε: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, πήραμε βέβαια ένα σκληρό μάθημα με την Παναχαϊκή αλλά δουλεύουμε πολύ καλά με τον προπονητή, σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού μας και στην τακτική, να μπορούμε να φτάσουμε εύκολα στο μισό της αντίπαλης ομάδας. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα, να πάμε αποφασισμένοι στην Τρίπολη για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς τόνισε: ««Όλοι γνωρίζουμε, κι εμείς και ο κόσμος, ότι ο Πρίγιοβιτς δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Μας στεναχώρησε αυτό όλους μας, αλλά έχουμε όμως τον Άκπομ και τον Καρέλη που είναι ικανοί και σκοράρουν πολύ. Θυμάστε όλοι τον Καρέλη ο οποίος σκόραρε σε κάθε αγώνα του Παναθηναϊκό. Επίσης ο Ακπόμ είδαμε ότι σε κάθε αγώνα που έπαιξε από την αρχή της χρονιάς πρόσφερε γκολ. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και θα καλύψουν το κενό του Πρίγιοβιτς, τους στηρίζουμε γιατί είναι εξαιρετικοί παίκτες» .

Όσον αφορά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στην μεσοεπιθετική γραμμή που πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο στο σκοράρισμα μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς είπε: «Εννοείται αυτό, μετά την αποχώρηση Πρίγιοβιτς θα πρέπει όλοι μας να συνεισφέρουμε περισσότερο στα γκολ, αυτό ζητάει και ο προπονητής μας, οι «wingers» να πατάμε περιοχή περισσότερο για να σκοράρουμε. Το έχουμε στο μυαλό μας και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να φανεί ανεπηρέαστος στον αγωνιστικό χώρο από την απώλεια Πρίγιοβιτς, τόνισε: «Ο Πρίγιοβιτς είναι μία μεγάλη απώλεια, χαιρόμαστε που έκανε αυτό το βήμα το ήθελε και ο ίδιος. Αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω, έχουμε δύο παίκτες και να συνεχίσουμε δυνατά».

Όσον αφορά την αγωνιστική απραξία των προηγούμενων ημερών είπε: «Εμάς μας επηρέασε, δεν ξεκινήσαμε καλά το 2019, έχουμε παιχνίδι σε δύο μέρες όμως για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για τον Αστέρα συμπλήρωσε: «Ανέκαθεν η Τρίπολη είχε μία δύσκολη έδρα, διαθέτει καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά και έναν πολύ καλό προπονητή, τον οποίο γνωρίζω από παλιά. Της αρέσει να παίζει από πίσω, αλλά εμείς έχουμε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε για να πάρουμε την νίκη. Nα μην δώσουμε χώρους στην Τρίπολη, έχει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, οπότε πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταία λεπτό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα.

Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε μεσοεπιθετικά και το σημαντικότερο είναι να πετύχουμε γκολ. Κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν βάζουμε γκολ, θα πρέπει να το αλλάξουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ να χάσει βαθμούς. Αυτό για εμάς είναι ένα έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε. Βρισκόμαστε δίκαια στην πρώτη θέση. Δεν κοιτάμε τα ντέρμπι αλλά κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ