Χωρίς Αθανασιάδη ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Αθανασιάδη ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αναβολή στην επιστροφή του Στέφανου Αθανασιάδη στην Τούμπα, για πρώτη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, καθώς δηλώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να εκτίσει την ποινή του στο ματς της (εξ αναβολής) 15ης αγωνιστικής.

Στις 30 Ιανουαρίου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 15ης αγωνιστικής της Super League, γεγονός που σημαίνει ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης θα επέστρεφε στο γήπεδο της ομάδας στην οποία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά και έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί, κατόπιν σχετικής απόφασης του Γιάννη Πετράκη. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών δήλωσε τον Έλληνα επιθετικό, αλλά και τους Αλέξανδρο Νικολιά και Θεμιστοκλή Τζημόπουλο, ώστε να εκτίσουν τις ποινές τους στο ματς με τους Ασπρόμαυρους στη Θεσσαλονίκη.

Ο 30χρονος φορ έχει πραγματοποιήσει 11 εμφανίσεις και έχει πετύχει ένα γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΣ. Μετά τη φυγή του από τον Δικέφαλο του Βορρά το καλοκαίρι του 2017, αγωνίστηκε για μία σεζόν στην ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Γιαννιωτών, βλέποντας την καριέρα του να εισέρχεται σε πτωτική πορεία.

Με τον ΠΑΟΚ πρόλαβε να καταγράψει 295 συμμετοχές και 106 γκολ, φτάνοντας στο σημείο να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ