«Η Φροζινόνε κατέθεσε πρόταση στον Σαμαρά»

«Η Φροζινόνε κατέθεσε πρόταση στον Σαμαρά»

Ο Γιώργος Σαμαράς έχει αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ασχολείται με τον ΟΦΗ σε διοικητικό επίπεδο το τελευταίο εξάμηνο, ωστόσο το ιταλικό Sky Sports υποστηρίξει πως η Φροζινόνε, ομάδα της Serie A, κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον 33χρονο.

Η Φροζινόνε, ομάδα η οποία βρίσκεται στη 19η θέση της Serie A και… χαροπαλεύει για να γλιτώσει τον υποβιβασμό, έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Γιώργο Σαμαρά, σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sports.

Η είδηση προκαλεί αίσθηση διότι προέρχεται από ένα έγκυρο τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ παράλληλα ο 33χρονος έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ασχολούμενος με τον ΟΦΗ, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα, στο δημοσίευμα υποστηρίζεται πως η εν λόγω πρόταση έχει βάλει σε σκέψεις τον Έλληνα επιθετικό, του οποίου η απάντηση αναμένεται σύντομα.

Η Φροζινόνε, στην οποία αγωνίζεται και ο -γνώριμός μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό- Τζόελ Κάμπελ, φέρεται να αναζητά έμπειρους ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να τα παίξει όλα για όλα για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ο Σαμαράς ήταν η τουρκική Σαμσουνσπόρ, από την οποία αποδεσμεύτηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Το όνομά του έχει αποκτήσει σημαντικό κύρος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έφτιαξε αγωνιζόμενος τόσο σε ομάδες της Μεγάλης Βρετανιάς και δη στη Σέλτικ για μία επταετία, όσο και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ