Επιστροφή του Ενρίκε προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Επιστροφή του Ενρίκε προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Ο Γιώργος Σαββίδης άφησε να εννοηθεί ότι ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Αστάνα έχοντας παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Έμμεσα, αλλά παράλληλα αρκετά… ξεκάθαρα, ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε την επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλου του Βορρά στην Αστάνα, πρόσφατα αναδείχθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας του Καζακστάν ως η κορυφαία φετινή προσθήκη και παράλληλα οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αριστερού εξτρέμ, κατόπιν αιτήματος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Επομένως και με δεδομένες τις αναρτήσεις του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, είναι κάτι περισσότερο από πιθανό να δούμε τον 28χρονο να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη πολύ πιο σύντομα απ’ όσο αναμενόταν. Αυτό που πόσταρε ο Γιώργος Σαββίδης είναι μια φωτογραφία από το γκολ του Ενρίκε κόντρα στην ΑΕΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017, συνοδεύοντάς το με μια ατάκα περί επιστροφής.

Ο Βραζιλιάνος έχει μετρήσει 26 εμφανίσεις και 6 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει από τον Ιανουάριο του 2017.

Οι χαρακτηριστικές αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ