Παίρνει Κατράνη ο Ατρόμητος

Παίρνει Κατράνη ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου συμφώνησε με τον 20χρονο μπακ για δανεισμό 1,5 έτους και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είναι το «οκ» της Σεντ Ετιέν.

Στην Ελλάδα για χάρη του Ατρομήτου επιστρέφει ο Αλέξανδρος Κατράνης! Η ομάδα του Περιστερίου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 20χρονο αριστερό μπακ για δανεισμό 1,5 έτους και το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είναι το «οκ» της Σεντ Ετιέν.

Ο Κατράνης στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων, στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο νεαρός άσος είναι γέννημα – θρέμμα του Ατρομήτου, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ το 2016 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2017 η Σεντ Ετιέν εντυπωσιασμένη από τις εμφανίσεις του Κατράνη χτύπησε την πόρτα του Ατρομήτου και αγόρασε τον Ελληνα μπακ έναντι 800.000 ευρώ.

Στη Γαλλία τα πράγματα, ωστόσο, δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής. Το περασμένο καλοκαίρι πήγε ως δανεικός στο Βέλγιο και στο πρώτο μισό έπαιξε σε 9 παιχνίδια, έχοντας 649 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής.

Πλέον, βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ατρόμητο, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να προσθέτει στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο δανεισμός του μάλιστα θα είναι για 1,5 χρόνο, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την Σεντ Ετιέν λήγει το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ