Οι αντιδράσεις έφεραν το «ευχαριστώ» του Πρίγιοβιτς στον Ιβάν (pic)

Οι αντιδράσεις έφεραν το «ευχαριστώ» του Πρίγιοβιτς στον Ιβάν (pic)

Ο Σέρβος στράικερ μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το χθεσινό του ποστ τα… γύρισε και ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη στήριξή του. «Είσαι μία αληθινή ευλογία για τον ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη του, αλλά… ξέχασε τον Ιβάν Σαββίδη, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Σέρβος μία μέρα μετά προφανώς έχοντας ενημερωθεί για τις αντιδράσεις, ανέβασε νέο μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με το οποίο ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ για τη στήριξή του. «Είσαι μία αληθινή ευλογία για τον ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής στράικερ στο μήνυμά του,.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μεγάλο αφεντικό σε ευχαριστώ που με πίστεψες και με υποστήριξες από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα δύο χρόνια είχαμε πολλές συζητήσεις και προσωπικά πάντα προσπαθούσα να μάθω κάτι καινούργιο από αυτές. Πιστεύω ότι είσαι μία αληθινή ευλογία για τον ΠΑΟΚ και την όλη περιοχή. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στο μέλλον. Οι πιο θερμοί χαιρετισμοί μου σε εσένα και την οικογένεια σου. Forza PAOK!»

Δείτε την ανάρτησή του:                      

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ