Ο καταλυτικός ρόλος του Γκιγιέρμε

Ο καταλυτικός ρόλος του Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος έχει εξελιχθεί σε παίκτη «κλειδί» για την εικόνα του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον 27χρονο μέσο. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων βλέπει ότι ο καλός Γκιγιέρμε ανεβάζει όλη την ομάδα και περιμένει πολλά από τον έμπειρο μέσο στον αυριανό αγώνα στην Λιβαδειά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, σ’ ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για στραβοπάτημα. Οι πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να ασκήσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον ΠΑΟΚ που παίζει αργότερα την ίδια μέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι στην Λιβαδειά κι ένα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, έχει να κάνει με την απόδοση ενός παίκτη. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμε, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε παίκτη «κλειδί» για την ομάδα του Πειραιά καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος «σήκωσε» μεγάλο βάρος στις πλάτες του σε πολλά σημαντικά παιχνίδια της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Γκιγιέρμε ήταν από τους πλέον καταλυτικούς παράγοντες για την ομάδα του λιμανιού και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω στον Βραζιλιάνο μέσο. Ο 27χρονος λατινοαμερικάνος άσος είναι αυτός που μπορεί να κάνει την διαφορά για τους ερυθρόλευκους αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Γκιγιέρμε έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στο πρώτο ματς του 2019 απέναντι στην Ξάνθη κι αυτό επηρέασε την γενικότερη εικόνα των ερυθρόλευκων.

Ο Μαρτίνς μίλησε με όλους τους παίκτες του μετά τον αγώνα στην Ξάνθη και φυσικά με τον Γκιγιέρμε, αναλύοντας τι δεν έκαναν σωστά οι παίκτες του. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά περιμένει να δει τον καλό Γκιγιέρμε στον αυριανό αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από τον έμπειρο μεσοαμυντικό, καθώς ο Γκιγιέρμε είναι σημαντικός τόσο σε ότι αφορά το ανασταλτικό σκέλος του παιχνιδιού αλλά και στην δημιουργία καθώς «χτίζει» παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους πίσω από την μεσαία γραμμή.

Ο Γκιγιέρμε είναι παράλληλα παίκτης που μπορεί να κερδίσει πολλά μέτρα στο γήπεδο, να γίνει ένας έξτρα επιθετικός μέσος για τον Ολυμπιακό και απειλεί με σουτ κοντά στην περιοχή. Το είδαμε αυτό στην φάση του γκολ με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη αλλά και σε άλλα παιχνίδια των ερυθρόλευκων. Έχει επίσης την καλή κάθετη πάσα για να εκμεταλλευτεί τους συμπαίκτες του και αυτά τα στοιχεία θέλει να δει ο Πέδρο Μαρτίνς και στον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Γκιγιέρμε θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο καλός Γκιγιέρμε ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του λιμανιού κι αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αυτόν τον Γκιγιέρμε περιμένει λοιπόν να δει στην Λιβαδειά ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ