ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εγινε το μπαμ, υπέγραψε στον Άρη ο Τόνσο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εγινε το μπαμ, υπέγραψε στον Άρη ο Τόνσο!

Οπως αποκαλύπτει to10.gr ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει πλέον στο δυναμικό του Άρη.

Μετά τον Μιχάλι Κόρχουτ, στα κίτρινα ντύνεται και ο Μάρτιν Τόνσο! Οπως αποκαλύπτει to10.gr, ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε με τον Αρη και έτσι θεωρείται και αυτός ποδοσφαιριστής του «Θεού του πολέμου».

Ο Τόνσο έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Τρίπολης και ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και να συναντήσει εκ νέου τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Τόνσο αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού του Άρη καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στους Αρκάδες. Ο Παντελίδης εκτιμά ιδιαιτέρως τις δυνατότητες του Αργεντινού και εκτιμά οτι μπορεί να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Με θητεία σε Ατρόμητο και Αστέρα ο Τόνσο δεν χρειάζεται μεγάλο χρόνο προσαρμογής, τον οποίο άλλωστε ο Αρης δεν έχει. Οι κίτρινοι «καίγονται» για άμεση βελτίωση και αποτελέσματα και θέλουν παίκτες όσο το δυνατόν πιο έτοιμους.

Ενας τέτοιος είναι ο Τόνσο ο οποίος έχει τη δυνατότητα τόσο στη δημιουργία οσο και στο σκοράρισμα.

Επίσης είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία καθώς δεν έχει συμπληρώσει καν τα 30 του χρόνια ενώ διαθέτει αρκετή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί και σε Κόλο Κόλο και Νιούελς Ολντ Μπόις

Φέτος ο Τόνσο αγωνίστηκε 12 φορές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, σημειώνονται 4 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ